NetSupport School
 

 

 
     NetSupport School este o solutie software educationala de cea mai buna calitate, care da posibilitatea Trainerilor sa instruiasca, sa monitorizeze si sa interactioneze cu studentii (elevii sau cursantii) in mod individual, pe grupuri predefinite sau cu toata clasa in acelasi timp.
     Combinand functii avansate de monitorizare a PC-urilor la distanta, prezentari real-time cu unelte pentru adnotari, cu un plan inovativ de teste customizate, Controlul  Internet si al Aplicatiilor, Planuri automatizate de Lectii ,Printer Management, Instant Messenger Control , Content Monitoring si Desktop  Security, aceasta ultima versiune a programului Netsupport School satisface cele mai inalte cerinte si nevoi ale salilor de clasa moderne.

      Versiunea  10.1, lansata in data de 22 Oct.  2008 ,  poate fi descarcata gratuit chiar acum, pentru a fi testata pe 40 de PC-uri . Veti putea sa descoperiti astfel  beneficiile NetSupport School.

Always Monitoring, Always Protecting, Always Teaching : NetSupport School. 

 

     Cu NetSupport School, Profesorii si Trainerii pot mari eficienta instruirii prin centralizarea instruirii Cursantilor (elevi, studenti … etc.) pe PC-urile lor, pot mentine atentia Studentilor prin monitorizarea aplicatiilor  si utilizarea Internetului, pot imbunatati asistenta oferita prin ajutor online si cereri de chat, economisind bani si timp utilizind sistemul  de testare instant cu rezultate rapide. Profesorii si Trainerii pot sa inregistreze tot ceea ce apare pe monitor, ce se scrie de la tastatura si activitatea mouse-ului. Sub presiunea crescuta a bugetelor pentru educatie, NetSupport  School  da posibilitatea de a crea scoli,  colegii si institutii de training maximizind astfel veniturile din infrastructura IT deja instalata. Gasiti mai jos prezentat de ce NetSupport School este cu consistenta in topul produselor din clasa educationala.

 Caracteristici pe care le asteptati
de la liderul de piata 
 Unic numai in NetSupport School
si inclus standard

 •      Management Avansat al Clasei – porniti si inchideti simultan toate calculatoarele, faceti Lon ON sau Log Off  remote (de la distanta) simultan pe toate calculatoarele printr-o simpla comanda, creati clase personalizate diverse si multe altele.

 •     Inregistrarea studentilor – genereaza si pastreaza date legate de prezenta studentilor la curs si fixeaza informatii personalizate unice scolii tale.

 •   Planuri de lectii interactive – Pre-panificati activitati si resurse pentru clasa, urmariti progresul cursului in timp real si impartiti planurile de lectii cu alti profesori.

 •     Instruirea Studentilor - afisati desktopul Profesorului catre toti Studentii din clasa, sau afisati doar unul din desktopuri (daca Profesorul foloseste mai multe desktopuri) sau afisati doar aplicatia dorita. Prezentati clasei o inregistrare a sesiunii anterioare desfasurata de la distanta sau difuzati un fisier cu continut multimedia (inclusiv sunet). catre toata clasa. O caracteristica unica pentru NetSupport School, puteti sa lasati o inregistrare completa a cursului pe calculatoarele studentilor, ca acestia sa o poata revedea mai tarziu.

 •     Vizualizati Ecranul Studentilor – Monitorizati intreaga clasa sau doar cativa studenti. Vizualizati desktopurile studentilor in mod pictograma, duceti cursorul deasupra pictogramei pentru a realiza zoom sau faceti click pe pictograma pentru o sesiune de remote control (la distanta) in mod ecran complet 1:1.

 •     Insemnari direct pe ecran – utilizati o varietate de insemnari si instrumente de prezentare pentru a va imbogatii cursul si a mentine atentia studentilor.

 •     Monitorizarea si Controlul Aplicatiilor  - monitorizati toate aplicatiile folosite in clasa, inclusiv cele care ruleaza in background, deschideti sau inchideti aplicatii de la distanta, pastrati un istoric complet al aplicatiilor utilizate pentru fiecare student. Folositi listele de Aprobat sau Restrictionat pentru a controla disponibilitatea fiecarei aplicatii.

 •     Monitorizarea si Controlul Accesului la Internet – Ofera acelasi nivel de control ca si Monitorizarea si Controlul Aplicatiilor.  In plus permite blocarea punctuala doar a unor pagini de Internet permitand astfel doar accesul catre anumite pagini web de la un URL dar restrictionand restul paginilor din site. Functioneaza cu toate Browser-ele si include posibilitatea restrictionarii serviciului FTP.

 •     Discutiile in Grup, mesageria si suport audio, toate sub controlul Profesorului.

 •     Supraveghere Instant cu rezultatele feed-back-ului afisate atat la Profesor cat si la Studenti.

 •     Tutor la purtator – nu necesita preinstalarea  vreunui program –  pastrati programul pe un flash de memorie si folositi-l cand aveti nevoie

 •     Teste si Intrebari de Control – ofera posibilitatea efectuarii in timp real de teste si furnizarea rezultatelor, asigura suport pentru 8 tipuri de intrebari diferite, examinind gradual nivelulurile, urmarind progresul si multe altele.

 •     Suport  Wireless – fiind conceput de la zero, include suport pentru dispozitivele mobile.

 •     Bara de Instrumente a Profesorului - NOU – ramane accesibila cand se minimalizeaza aplicatia principala, asigurand acces rapid la facilitatile necesare cind se utilizeaza si o tabla interactiva sau alte aplicatii.

 •     Securitate – securitate completa pe mai multe nivele in intregul produs, incluzand chei unice de securitate, controlul accesului prin licente, Active Directory ce permite elaborarea de politici de control prin care se stabilesc ce utilizatori au permisiunea sa ruleze componente ale NetSupport School. Tech Console oferă, de asemenea, un modul de control de securitate pentru a identifica toate sistemele (PC-urile), fără toate opţiunile de securitate activate.
 
 •     Jurnale Student - NOU – pe parcursul unei ore obisnuite de curs, toate elementele legate de un subiect pot fi captate si incluse automat intr-un fisier PDF pentru a putea fi revizuite dupa curs de catre fiecare student in parte. Aceasta NOUA caracteristica include o inregistrare completa a detaliilor si obiectivelor cursului, notitele realizate atat de Trainer si de Student, a capturile de ecran efectuate, a rezultatelor testelor spot (survey tests), adresele URL ale tuturor paginilor de Internet vizitate pe parcursul lectiei precum si a rezultatelor individuale de la teste. 

 •     Bara cu informatii pentru Studenti – furnizeaza  informatii importante pe toata durata cursului – detalii legate de clasa, obiectivele cursului, timpul ramas pana la sfarsitul cursului, site-uri web si aplicatii disponibile pentru care s-a primit aprobare sa se acceseze, NOU: recompense pentru studenti si multe altele.

 •     Management avansat al Imprimantelor – preveniti posibilitatea de printare, stabiliti cote de listare, eliminati operatiunile de listare identice, permite Trainerului sa autorizeze cererile de listare si NEW: Print visuals.

 •    Monitorizare a tastaturii in timp real – monitorizati in timp real ce tasteaza Studentii, indiferent de aplicatia in care lucreaza sau de pagina de Internet pe care o viziteaza. Acum include NOI cuvinte tinta pentru urmarirea  continutului si a istoricului complet al Studentului si aplicatiei.

 •    Monitorizarea si Controlul Instant Messengerului. Monitorizati discutiile chat pe messenger si preveniti posibilitatea utilizarii altor aplicatii messenger precum MSN, AOL si Yahoo.

 •    Controlul Dispozitivelor – preveniti copierea datelor catre si de pe medii optice (CD/DVD) si medii de stocare pe USB (flash pen, HDD, etc). Controlul fiind flexibil permite prevenirea copierii fisierelor dar permite citirea documentelor.

 •    Cautare sigura pe Internet – suprascrie automat optiunile motorului de cautare  aplicand reguli stricte de restrictionare a continutului rezultatelor gasite.

 •    Co-Navigare pe Internet – mai degraba decat sa aratati studentilor dumneavoastra o pagina web, de ce sa nu navigati pe acea pagina de internet pe PC-ul dumneavoastra, stiind ca aceeasi pagina de internet este afisata si vizualizata pe ecranul fiecarui PC, la fiecare student. Atunci cand derulati in jos pagina, la fel se deruleaza si pe PC-urile lor. In orice moment Trainerul poate sa acorde acces studentilor astfel incat acestia sa poata naviga ei insisi pe acea pagina de internet, avand certitudinea ca nu pot accesa altceva.

 •    Afisarea comenzilor – poate sa fie o functie simpla dar, atunci cand prezentati o aplicatie intregii clase este important ca studentii sa invete comenzile de navigare primare. Cand un trainer foloseste combinatia de taste CTRL+P pentru a printa ceva, aceasta combinatie de taste este afisata catre intreaga clasa.

 •    Siguranta Trainerului – in timpul unei prezentari cand un trainer acceseaza browserul de web al unui student, NetSupport School va preveni  greseli de scriere sau accesarea unor pagini web  care nu au fost predefinite evitand astfel afisarea oricaror pagini cu continut jenant.

 •    Tabla de prezentare virtuala – Virtual Whiteboard School reprezinta o tabla virtuala de prezentare cu multe facilitati – desenati diagrame, faceti adnotari pe grafice si imagini si chiar acordati acces la aceste facilitati studentilor pentru a putea colabora mai bine direct pe tabla de prezentare.

 •     Resurse On-line – NetSupport furnizeaza  gratuit un centru de resurse on-line unde Trainerii pot impreuna sa uploadeze sau sa downloadeze continut sub forma de teste, resurse, imagini, planuri de invatamant si multe altele. O modalitate simpla de a va asigura ca obtineti un beneficiu maxim de la programul dumneavoastra software.

 •    Consola Tehnica - NOU – o consola conceputa special  pentru personalul Tehnic si Network Manageri. Vizualizeaza toate PC-urile din campus (centrul universitar), monitorizeaza ecranele PC-urilor din fiecare sala de curs, genereaza un inventar Hardware si Software complet pentru fiecare PC, face management de la distanta pentru procese si servicii, trimite fisiere catre un numar de PC-uri selectate dintr-o singura actiune si multe altele.

 •    Obtineti Suport - NOU – un singur click pe un buton din bara de instrumente (Toolbar) a trainerului il va conecta imediat cu un tehnician disponibil care poate sa ii acorde asistenta la distanta de oriunde din centrul universitar.
    

 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar 
Manage


MANAGEMENTUL  CLASEI

 • Porniti sau Opriti toate PC-urile dintr-o clasa de la PC-ul trainerului
 • Executati operatiunea de “Log off” simultan pe toate PC-urile
 • Deshideti la distanta o sesiune de “Log in” pe toate PC-urile studentilor la inceputul orei de curs
 • Inchideti monitoarele Studentilr pentru a le pastra atentia.
 • Blocati accesul Studentilor la mouse si tastatura ori de cate ori este nevoie pe parcursul cursului
 • Va reconectati automat pe PC-urile Studentilor dupa Restart
 • Use layouts so the Teacher PC represents the layout of the physical classroom.
 • Folositi profile individuale pentru fiecare Trainer pe care sa le customizati cu instrumentele si aplicatiile necesare fiecaruia dintre ei
 • Oferiti Studentilor recompense vizuale pentru efortul depus sau pentru comportamentul avut (NOU)
 • Optiunea “Solicitare Asistenta” disponibila la un singur click pentru Trainerii care au nevoie de suport tehnic (NOU)


MANAGEMENTUL IMPRIMANTELOR

 • Anulati-le Studentilor posibilitatea de listare
 • Limitati gradul de utilizare al imprimantelor prin limitarea numarului de pagini pe care studentii au voie sa le listeze
 • Studentii necesita permisiune din partea Tutorelui inainte de a lista
 • Anulati  posibilitatea de a adauga, sterge sau modifica setari ale imprimantelor.
 • Controlati gradul de acces si utilizare al fiecarei imprimante individual. (NOU)
 • Un indicator vizual afiseaza in timp real care din Studenti executa o operatiune de listare (NOU).


MANAGEMENTUL DISPOZITIVELOR

 • Preveniti copierea datelor catre si de pe medii de stocare pe USB (flash pen, HDD, etc.).
 • Preveniti copierea datelor catre si de pe medii de stocare optice (CD / DVD).
 • Impiedicati crearea de noi conexiuni la retea.


REGISTRU STUDENTI

 • NetSupport School ofera un instrument puternic: Registru Studenti:
 • Solicitati informatii generale sau particulare de la fiecare Student la inceputul cursului.
 • Distribuiti fisiere catre mai multe PC-uri dintr-o singura actiune.
 • Accesati un sumar al unui Student deplasand cursorul mouse-ului peste iconul Studentului.
 • Folositi icon-uri personalizate pentru fiecare Student sau pentru un grup de Studenti.


BARA CU INFORMATII PENTRU STUDENT (NOU)

 • NetSupport School aduce un instrument NOU si anume Bara cu informatii pentru Student, localizata foarte convenabil in partea de sus a ecranului fiecarui Student. Bara poate fi setata sa fie vizibila mereu, sa fie ascunsa sau se poate folosi optiunea de auto-ascundere.
 • Bara furnizeaza Studentilor informatii importante legate de lectia de curs, de timpul ramas pana la sfarsitul cursului, aplicatii si pagini de Internet disponibile pentru a fi accesate, starea serviciului de messenger si gradul de monitorizare al utilizarii tastaturii, obiectivele cursului si posibilitatea de a solicita rapid suport. Bara de informatii este configurabila in intregime de catre Trainer.


HAND OUT AND COLLECT FILES

 • Distribuie fisiere si foldere de la PC Trainerului catre mai multe PC-uri ale Studentilor. 
 • Transfera fisiere de la si catre un PC selectat printr-o singura actiune
 • Distribuiti fisiere catre mai multe PC-uri simultan printr-o singura actiune.
 • Colectati automat fisiere ce contin detalii despre fiecare Student.

 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 Instruire si Colaborare

INSTRUIRE IN TIMP  REAL (MODUL PREZENTARE-  SHOW MODE )

 • Afisati ecranul Trainerului catre Studentii selectati.
 • Afisati doar ecranul dorit (cand Trainerul utilizeaza mai multe monitoare) catre Studentii selectati.
 • Afisati doar o anumita aplicatie catre Studentii selectati.
 • Afisati un fisier tip Rezultate (actiunea anterioara a fost captura de ecran) catre Studentii selectati.
 • Redati un fisier multimedia tip video pe ecranele Studentilor selectati.
 • Optimizati prezentarile pentru retelele Wireless
 • Lasati o inregistrare a prezentarii dumneavoastra pe PC-urile Studentilor pentru a fi revazute pe viitor.

Afisarea comenzilor – afisari vizuale atunci cand sunt folosite combinatii de taste (exemplu CTRL + P pentru listare).

Evidentiator si instrumente de adnotat – NetSupport School pune standard la dispozitie o varietate de instrumente de adnotat pentru a va imbogatii prezentarile. Printre acestea se regasesc Linii, Sageti, Forme diverse, Evidentiatori de text si multe altele.

Tabla de prezentare virtuala – NetSupport School va pune la dispozitie o tabla de prezentare de marimea unei pagini intregi si o varietate de instrumente de desenat, toate pentru a marii gradul ce colaborare din interiorul clasei.

Co-Navigare pe INTERNET – Ii permite unui Trainer sa deschida o pagina de Internet pe PC-ul lui si sa sincronizeze PC-urile Studentilor cu al lui. Pe masura ce Trainerul navigheaza in acea pagina de Internet, la fel se vor sincroniza si PC-urile Studentilor.

Liderii de Grup – La alegere, unui Student i se pot atribuii cateva din drepturile pe care le are un Trainer si astfel acel Student devine Lider de Grup pana ii sunt inlaturate drepturile. Va este oferita si o reprezentare vizuala a Liderilor de Grup si a Studentilor atribuiti fiecarui grup. (NEW)

Discutie in grup sau discutie 1:1 – deschideti o sesiune de discutii la care pot participa doar o parte sau toti Studentii, si unde isi pot impartasii parerile cu ceilalti. Acum au la indemana si emoticoane. (NOU)

AUDIO – Transmiteti continut audio catre toata clasa sau transmiteti vocea Trainerului in timpul prezentarii. Suportul audio este inclus in toate sesiunile de Afisare de Ecran, Control la Distanta si in  sesiunile de Discutii.

Expunere (ecran STUDENT) – permite unui Trainer sa selecteze PC-ul unui Student si sa expuna ecranul lui catre restul clasei. Perfect pentru a face publice realizarile Studentilor sau pentru a impartasii parerea unui Student cu restul clasei.

Bara de Instrumente a Trainerului (NOU) – atunci cand Trainerul minimizeaza aplicatia, ii este pusa la dispozitie o bara de instrumente ce ii ofera acces rapid la modulele importante din NetSupport School. Aceasta bara de instrumente este optimizata pentru utilizarea impreuna cu Tabla de Prezentare Virtuala.Ca unealta de instruire si invatare, NetSupport  School este intr-o pozitie de invidiat avind  o mica (daca exista vreouna) , competitie serioasa.


 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 Monitorizare si Control


VIZUALIZAREA ECRANELOR STUDENTILOR IN TIMP REAL (MONITOR-MODE)

 • Monitorizeaza intreaga clasa intr-o singura vedere (pe un singur ecran)
 • Scaneaza complet toate setarile PC-ului Student in toate modurile  predefinite
 • Prezinta informatii aditionale incluzind  : Aplicatiile Active sau Web site-urile active
 • Zoom pentru high-definition

MONITORIZARE INSTANT MESSINGER

 • In completarea abilitatii de a preveni aplicatiile  messenger sa ruleze in clasa, NetSupport School furnizeaza deasemeni monitorizarea in timp real a aplicatiilor specifice tip Messenger, prezentind Trainerului o vedere in timp real a activitatii chat si continutul acesteia.

MONITORIZARE TASTATURA IN TIMP-REAL

 • Proiectata pentru a fi utilizata impreuna cu aplicatiile de control, aceasta componenta furnizeaza Trainerului in timp real activitatea Studentului. Pe  perioada lectiei cind toti Studentii lucreaza utilizind aplicatiile aprobate , Trainerul  poate sa monitorizeze intreaga clasa si sa vada rapid si usor continutul  textelor tastate de studenti si nivelul de activitate.
 • Deasemeni furnizeaza Tastatura "tinta" in vederea urmaririi modului de intelegere al studentilor si o istorie completa a utilizarii tastaturii de catre student si aplicatii ( NOU )
 • N.B.  Keyboard Monitoring  nu inregistreaza datele introduse ca parole (in cimpurile password) La cerere aceasta facilitate poate fi dezactivata de catre administrator prin configurarea NetSupport Client,  sau utilizind politicile sablon NetSupport School AD in retea.

VERIFICAREA APLICATIILOR SI CONTROLUL

 • Monitorizeaza toate aplicatiile utilizate de student
 • Observarea tuturor aplicatiilor ce ruleaza in background pe toate PC-urile
 • Deschiderea si inchiderea aplicatiilor  pe toate PC-urile selectate dintr-o singura actiune,
 • Inregistrarea unui istoric al  aplicatiilor  utilizate in clasa
 • Previne restrictionarea aplicatiilor de la utilizare
 • Permite sa ruleze numai aplicatiile  aprobate

MONITORIZAREA INTERNET SI CONTROL

 • Monitorizeaza utilizarea Internetului de catre studenti
 • Vizualizarea website-urilor  deschise in background  pe toate PC-urile
 • Deschide si inchide website-urile pe PC-urile selectate dintr-o singura actiune
 • Inregistreaza o istorie completa a utilizarii internetului  in clasa
 • previne accesul  la orice site restrictionat
 • permite accesul numai la siteurile aprobate

CAUTARE SIGURA PE INTERNET

 • Facilitatea SafeSearch suprascrie setarile de cautare pentru  majoritatea masinilor de cautare (search-engine) si previne scrierea eronata ce ar avea raspuns negativ la o cerere de cautare

CONTROL  LA DISTANTA PUTERNIC (POWERFUL REMOTE CONTROL)

 • Vede, imparte sau controleaza ecranul, tastatura sau mouse-ul statiilor de licru Student din clasa .


 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 
Invata si Testeaza

JURNALUL STUDENTULUI - NOU

    NetSupport School furnizeaza un jurnal pentru student (cursant). Pe parcursul unui curs, toate problemele legate de subiectul prezentat pot fi captate si automat incluse intr-un fisier pdf pentru a  putea fi revazut mai tarziu, dupa finalizarea cursului, de catre fiecare student in parte.
 • Lectii detaliate si Obiective
 • Notatiile  Trainerului /  Profesorului
 • Notitele individuale ale studentului /  cursantului
 • Capturi de ecran din prezentari (si suport pentru explicatii) 
 • Rezultatele  testelor clasei sau grupului (Survey Results) din timpul orelor de curs
 • Ecrane virtuale  de pe Whiteboard
 • Rezultatele testelor individuale ale Studentului
 • URL-urile websiturilor utilizate pe perioada lectiilor
 • Copii de pe orice comunicare chat din timpul  cursului

Jurnalul  Unic al Stucentului (cursantului)  furnizeaza  inregistrari complete ale subiectelor  discutate si subiectelor abordate pe parcursul cursului, ofera un sumar fiecarui student absent de la curs si o prezentare structurata a activitatii Trainerului /Profesorului.

Puteti vedea chiar acum un exemplu de Jurnal Student -  CLICK -  (Format PDF Adobe )


TESTARE

SUPRAVEGHEREA STUDENTILOR

Verificati daca studentii vostri au inteles continutul  lectiilor prezentate pe perioada cursului utilizind teste rapide (instant-survey)
 • Creati teste de supraveghere utilizind teste grila
 • Vedeti instantaneu toate raspunsurile si un sumar al  clasei
 • Creati grupuri dinamice functie de raspunsurile studentilor
 • Prezentati rezultatele  testelor  tuturor studentilor

TESTARE SI INTREBARI DE CONTROL  PENTRU STUDENTI
Proiectati teste si examene cu minim de efort, incluzind intrebari ce contin text, imagini, audio si video
 • Creati o biblioteca de resurse si intrebari ce pot fi distribuite
 • Puteti utiliza pana la 8  styluri de intrebari
 • Creati intrebari cu 2 pana la 4  variante de raspuns posibile (NOU)
 • Setati examinarea pe niveluri graduale de dificultate (ex.  peste 75% =  grad A)
 • Urmariti progresul studentilor si vedeti raspunsurile  corecte sau incorecte in timp  real
 • Auto-marcare a testelor astfel incit rezultatele sa fie disponibile  numai dupa ce sunt complete
 • Prezinta rezultatele individuale ale fiecarui student
 • Transmite rezultatele (incluzind  raspunsurile  corecte marcate vizibil) la intreaga clasa
 • Instaleaza un Test-designer pe un computer individual (NOU) 

Resurse pentru testare Online si impartirea continutului cu alti Traineri

Verificati  continutul  online si Centrul  de Resurse, unde ceilalti Profesori pot cauta intrebari functie de topic sau categorie,  incarcarea intrebarilor si examenelor care au fost deja create si exista permisiunea de a fi utilizate, sau downloadati resurse ce au fost furnizate deja de altii. Centyrul de Resurse furnizeaza o locatie simpla si flexibila in care educatorii din lume pot sa imparta si sa schimbe continut educational, totul fara nici un cost.

Puteti vedea chiar acum  acest Centru de Resurse printr-un simplu CLICK


    Nu treceti mai departe daca doriti o retea perfecta de training  si unelte educationale deoarece NetSupport School  este un reper in aceasta .
    O bijuterie a acestui sistem este fara indoiala modulul de testare care furnizeaza uneltele  de a crea teste si examene si a le descarca din retea pe mai multe sisteme.


 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 

Securitate

NetSupport School  este o unealta puternica pentru Instruire si Monitorizare in Salile de Clasa fiind lider de piata pentru functiile de securitate

NetSupport  School  este utilizat in toate locatiile  educationale de pe glob. Cu un nivel de control si  management foarte ridicat al desktopurilor si utilizind taste pentru asigurarea celui mai bun standard de instruire posibil

NetSupport School  asigura o paleta bogata de instrumente de securitate pentru siguranta in utilizare, corectitudine si utilizare autorizata, aceasta incluzind :
 • Aplica o "cheie de securitate"  unica care face ca o copie NetSupport sa fie incompatibila cu alte copii ale  produsului soft
 • Restrictioneaza conectivitatea in intreaga retea doar pentru sistemele care indeplinesc conditiile  de  licenta
 • Profiluri Tutor securizate  fiecare  permitind niveluri customizate de functionalitate conform cerintelor
 • Utilizeaza  profiluri Active  Directory pentru a limita ce utilizatori pot sa ruleze software NetSupport  Tutor  sau Tech
 •  Utilizeaza profiluri Active Directory pentru configuratii aprobate atit pentru instalarea software Tutor cit si pentru Client
 • Controleaza accesul  catre (si utilizarea) echipamentelor  portabile din clasa
 • Re-aplica automat o sesiune  in clasa si restrictioneaza sau rebooteaza  computerele  Student

NetSupport School este livrat cu un exemplu sablon Active Directory (AD) ,  pentru o usoara implementare

Tech Console  asigura posibilitatea revizuirii securitatii NetSupport pentru fiecare PC-Student  (NOU


 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 
TECH CONSOLE  ( NOU )

O solutie de management a clasei nu este o simpla furnizare de unelte potrivite pentru fiecare profesor. La fel de importante sunt uneltele  (toolsurile) care asigura ca toate computerele din scoala pot fi manageruite (administrate) si intretinute pentru a putea fi disponibile permanent pentru profesori. Avind asta in minte,  NetSupport School furnizeaza deasemeni o unica "Tech  Console" (Consola tehnica)  specifica Tehnicienilor din Laborator si network  managerilor.

Utilizind Tech Console  veti putea sa  :
 • Monitorizati toate computerele din reteaua scolii dintr-o singura privire
 • Sa  monitorizati aplicatiile si utilizarea  Internetului pe fiecare Student PC
 • Transferati fisiere si foldere catre computerele  selectate sau catre toate computerele
 • Sa grupati toate computerele  pe clase /  localizare fizica
 • Sa generati un Inventar hard complet  pentru PC-urile  selectate (vezi Exemplu )
 • Sa generati un Inventar software complet pentru fiecare PC , inclusiv Hotfixes (vezi Exemplu)
 • Sa vezi si sa controlezi Serviciile, Procesele, si Aplicatiile care ruleaza pe fiecare PC
 • Sa furnizezi asistenta tehnica catre orice profesor  /  trainer din orice clasa
 • Deschidere (power-on) , inchidere, rebootare si login de la distanta (remote) catre computerele din clasa 
 • Sa displeyati toti studentii si profesorii din clasele  active
 • Sa revedeti de la distanta (remote)  setarile de securitate ale  clientilor individuali de NetSupport School 
 • Sa intretineti discutii chat cu unul  sau mai multi studenti sau profesori
 • Sa trimiteti mesaj broadcast catre un grup sau catre toti utilizatorii din retea in cateva secunde
 • Sa preluati controlul  de la distanta 1:1 (PC Remote Control) al oricarui computer din retea
 • Sa vedeti  in timp  real statusul  memoriei Stik-urilor  de memorie de la toate PC-urile 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar
 Sumar 

NetSupport  School furnizeaza o paleta larga de facilitati pentru managementul  facil al clasei, acestea incluzind:

MANAGEMENTUL  CLASEI
 • Inchiderea si deschiderea tuturor  PC-urilor din clasa de al computerul  Trainerului
 • Executarea  de la distanta (remote) "log  Off"  pentru toate PC-urile
 • Expedierea de la distanta (remote)  "Log in" catre toate PC-urile Student la inceputul  orei de curs
 • Ecran alb (blank screen)  pentru PC-urile  student pentru a capta atentia (la unele explicatii orale)
 • Blocarea tastaturii si mouse-ului Studentilor  atunci cind se explica prin exemplificare
 • Re-conectarea automata a  PC-urilor Student  dupa  rebootare
 • Utilizarea profilului  individual pentru Trainer pentru a furniza facilitati necesare altui Trainer
 • Acordarea individuala pentru unii Studenti de premii vizuale pentru a  incuraja efortul  sau conduita (NOU)
 • Un singur click "Solicit Asistenta"  atunci cind  Trainerul solicita Tech  Support (NOU)

MANAGEMENTUL  PRINTERULUI
     NetSupport School are acum  o functie imbunatatita de Print management
 • Prevenirea printarii de catre studenti in clasa
 • Limitarea utilizarii printerului dupa numarul  de pagini
 • Solicitarea permisiunii Trainerului pentru a printa
 • Prevenirea adaugarii, stergerii sau modificarii printerului
 • Controlul  accesului si utilizarii pentru fiecare printer  in parte (individual)  NOU
 • Afiseaza pe ecran in timp  real indicatorul  de Print identificind ce student printeaza (NOU)

MANAGEMENTUL  DEVICE-urilor
 • Previne copierea datelor  de  pe sau p  Stickuri USB
 • Previne copierea  datelor  pe  sau de pe unitati CDR /  DVD 
 • Previne crearea de  noi conexiuni la retea

INREGISTRAREA STUDENTILOR
NetSupport  School  ofera o facilitate puternica pentru inregistrarea studentilor :
 • Solicitarea de informatii standard si personale de la fiecare student la inceputul  orei
 • Distribuie fisiere  la mai multe PC-uri printr-o singura actiune
 • Vizualizarea Sumarului unui Student  utilizind "mouse over" pe iconul Student
 • Utilizarea de iconuri  personalizate pentru fiecare grup de studenti

BARA DE INFORMATII A  STUDENTULUI

NetSupport School are acum o functie - Student Information bar -  localizata in partea superioara a ecranului fiecarui student.  Acesta poate fi setat intotdeauna vizibil, ascuns sau auto-ascuns.

Information Bar furnizeaza feed-back studentului in timpul  lectiei curente, cit timp  a mai ramas pana la finalul  cursului, aplicatiile si web siturile  disponibile  in acel moment, statusul  messengerului si monitorizarii tastaturii, obiectivele lectiei si acces rapid la HELP (ajutor solicitat) .  Acest Information Bar este ful  configurabil de catre profesor. Versiunea 10 include acum si un ceas pentru student,  un indicator vizibil atunci cind studentul solicita asistenta (usor identificabil cand profesorul se plimba prin clasa), si un nou sistem inovativ de recompense pentru tinerii studenti alocind "Stele" de catre profesor pentru implicare pozitiva .

     Toate informatiile customizabile  incluse in Information Bar pot fi customizate de catre profesor/trainer.

HAND OUT SI COLECTAREA FISIERELOR

 • Distribuie fisiere si foldere de pe PC-ul Trainerului  pe mai multe statii de  lucru Student
 • Transfera fisiere catre si de la PC-urile selectate printr-o singura actiune
 • Distribuie fisiere catre mai  multe PC-uri dintr-o singura actiune
 • "Ridicati mainele" si colectarea automata a  fisierelor  cu detaliile  fiecarui student adaugate

INSTRUIRE IN TIMP  REAL (SHOW MOD)

 • Prezentarea ecranului Trainerului  studentilor  selectati
 • Prezentarea imaginii de pe  un anumit desktop studentilor selectati
 • Prezentarea numai pentru aplicatiile selectate studentilor  selectati
 • Prezentarea unui fisier  in reluare (replay) - inregistrarea imaginii ecran anterioare- studentilor selectati
 • Broadcast (prezentarea) unui fisier video studentilor selectati
 • Furnizarea prezentarii optimizata pentru retelele wireless
 • Lasarea unei copii a prezentarii pe PC-urile studentilor pentru a fi revazuta mai tarziu

VIZUALIZAREA TASTATURII (KEY SHOW)

Atentionarea vizuala cind o combinatie de taste este utilizata ( ex.  CTRL  + P pentru printare)

Vizualizarea tastaturii - Atentionarea vizuala cind o combinatie de taste este utilizata ( ex.  CTRL  + P pentru printare).

EVIDENTIATOR SI INSTRUMENTE DE ADNOTAT – NetSupport School pune la dispozitie o varietate de instrumente de adnotat pentru a va imbogatii prezentarile. Printre acestea se regasesc Linii, Sageti, Forme diverse, Evidentiatori de text si multe altele.

TABLA DE PREZENTARE VIRTUALA – modulul Trainer are incorporata standard o tabla de prezentare virtuala si o diversitate de instrumente de desenat, toate pentru a marii gradul de colaborare din interiorul clasei.
CO-NAVIGARE PE INTERNET – ii permite unui Trainer sa deschida o pagina de Internet si sa sincronizeze PC-urile Studentilor cu al lui. Pe masura ce Trainerul navigheaza in acea pagina de Internet, la fel se vor sincroniza si PC-urile Studentilor.

LEADERII DE GRUP – La alegere, unui Student i se pot incredinta unele din drepturile Trainerului. Acel student va avea statutul de Leader de Grup pana ii vor fi inlaturate drepturile. Va este oferita si o reprezentare vizuala a Liderilor de Grup si a Studentilor atribuiti fiecaruia dintre ei.(NOU)

DISCUTII IN GRUP SAU DISCUTII 1:1 – Deschideti o sesiune de discutii la care toti sau doar unii Studenti pot participa, pot sa-si exprime parerile si sa le impartaseasca cu restul clasei. Acum puteti folosii si emoticoane.(NOU)

AUDIO – Transmiteti continut Audio catre toata clasa sau transmiteti vocea Trainerului in timpul unei prezentari. Suportul Audio este disponibil in toate sesiunile de Afisare de Ecran, Control la Distanta si de Discutii.

EXPUNERE (ECRAN STUDENT) – permite unui Trainer sa selecteze ecranul unui Student si sa il expuna catre restul clasei. Ideal pentru a face publice realizarile unui Student sau pentru a impartasii parerea lui cu restul clasei.

BARA DE INSTRUMENTE ALE TRAINERULUI (NOU) – cand aplicatia Trainerului este minimizata, ii este pusa la dispozitie o bara de instrumente ce ii ofera acces rapid la instrumentele importante din NetSupport School. Aceasta bara este optimizata pentru a fi utilizata impreuna cu Tabla de Prezentare Virtuala. 

MONITORIZATI ECRANELE STUDENTILOR IN TIMP REAL (MODUL MONITORIZARE)
 • Monitorizati toata clasa simultan.
 • Scanare prin seturi de PC-uri intr-un pas predefinit
 • Obtineti informatii aditionale: Aplicatii Active sau Pagini de Internet Active
 • Functie de zoom pentru pictograme de calitate mare.

MONITORIZARE IN TIMP REAL A APLICATIILOR DE TIP MESSENGER
     Pe langa posibilitatea de a prevenii lansarea aplicatiilor de tip Messenger in sala de curs, NetSupport School ofera posibilitatea monitorizarii in timp real a aplicatiilor de tip Messenger, furnizand Trainerului o imagine actuala a discutiilor purtate.

MONITORIZARE IN TIMP REAL A TASTATURII
     Conceput sa fie folosit impreuna cu modulul de Control al Aplicatiilor, acest utilitar le ofera Trainerilor un instrument de masura a activitatii Studentilor si a gradului lor de intelegere a tematicii cursului. Pe timpul unei lectii, in timp ce Studentii lucreaza, Trainerul poate sa monitorizeze toata clasa si poate sa vada continutul tastat de fiecare Student, precum si nivelul de activitate al fiecaruia.
De asemenea acest modul ofera si “cuvinte cheie” ce pot fi folosite pentru a urmarii gradul de intelegere al Studentilor si un istoric complet al utilizarii tastaturii atat pentru Student cat si pentru aplicatie. (NOU)

MONITORIZAREA SI CONTROLUL APLICATIILOR
 • Monitorizati gradul de utilizare al aplicatiilor pentru fiecare Student individual.
 • Urmariti aplicatiile care ruleaza in background pe toate PC-urile.
 • Deschideti si inchideti aplicatii pe toate PC-urile selectate dintr-o singura actiune.
 • Pastrati un istoric complet al utilizarii aplicatiilor pentru toata clasa.
 • Preveniti lansarea aplicatiilor restrictionate.
 • Permiteti sa ruleze doar aplicatiile aprobate. 

MONITORIZAREA SI CONTROLUL  ACCESULUI LA INTERNET
 • Monitorizati utilizarea Internet-ului de catre toti Studentii.
 • Vizualizati toate paginile de Internet deschise in backgroud pe toate PC-urile.
 • Deschideti si Inchideti site-uri web pe toate PC-urile selectate intr-o singura actiune.
 • Pastrati un istoric complet al utilizarii Internetului pentru toata clasa.
 • Impiedicati accesul la anumite pagini de Internet.
 • Permiteti accesul doar al paginile de Internet aprobate.

CAUTARE SIGURA PE INTERNET
     Functia de Cautare Sigura suprascrie criteriile de cautare pentru majoritatea motoarelor de cautare si impiedica afisarea rezultatelor cu continut neadecvat.

CONTROL LA DISTANTA PUTERNIC
     Monitorizati, imparttii sau controlati ecranul, tastatura si mouse-ul de la orice PC din clasa indiferent de adancime de culoare, rezolutie si sistem de operare.

JURNALE STUDENT (NOU)
     NetSupport School furnizeaza un Jurnal Student puternic si fara pereche. Pe parcursul unei ore obisnuite de curs, toate elementele legate de un student pot fi inregistrate si incluse automat intr-un PDF pentru a putea fi revizuite dupa curs de catre fiecare student.
 • Detaliile si obiectivele cursului.
 • Notitele facute de Trainer.
 • Notitele facute de fiecare Student.
 • Capturi de ecran facute in timpul unei Prezentari (cu tot cu explicatiile acordate).
 • Rezultatele de la evaluari pentru toata clasa sau doar pentru un grup.
 • Capturi ale Tablei de Prezentare Virtuale.
 • Rezultatele individuale la teste pentru toti Studentii.
 • Adrese de Internet folosite pe parcursul lectiei.
 • Copii ale discutiilor purtate in clasa.
     Jurnalele Student asigura o inregistrare completa a subiectelor si informatiilor acoperite pe parcursul lectiei, ofera un sumar bogat pentru toti Studentii care au fost absenti si un sumar foarte bine structurat pentru Trainer.

EVALUAREA STUDENTILOR
 • Aflati daca Studentii au inteles temele de curs dezbatute prin efectuarea unor evaluari rapide.
 • Creati intrebari pentru o evaluare folosind raspunsuri predefinite sau la alegere.
 • Obtineti instantaneu toate raspunsurile si un sumar pentru toata clasa
 • Creati grupuri in functie de raspunsurile Studentilor.
 • Publicati rezultatele evaluarilor catre toti Studentii. (NOU)

TESTE SI CHESTIONARE PENTRU STUDENTI
Concepeti teste si examinari cu minimum de effort, care sa contina intrebari sub forma de text, poze, audio si video.
 • Creati o biblioteca de resurse si intrebari care poate fi impartasite cu alti Traineri.
 • Creati oricate Teste folosind intrebarile din biblioteca
 • Puteti utiliza oricare din cele 8 stiluri diferite de intrebari.
 • Creati Intrebari care sa aiba intre 2 si 4 raspunsuri posibile. (NOU)
 • Stabiliti nivele de evaluare (ex: peste 75% =  nota A).
 • Urmariti progresele Studentilor si vedeti in timp real raspunsurile bune sau gresite date de catre acestia.
 • Posibilitatea de Auto-corectare pentru test astfel incat rezultatele sa fie disponibile imediat ce testul s-a terminat.
 • Afisati fiecarui Student rezultatul individual.
 • Afisati rezultatele catre toata clasa (inclusiv subliniati rezultatele corecte).
 • Instalati Modulul de creare de teste pe un sistem independent. (NOU)

Resurse de Testare Online si posibilitatea de a  imparti informatii cu alti Traineri.
     Vizitati centrul online de resurse, unde Trainerii pot cauta intrebari dupa profil sau categorie, pot face upload pentru intrebarile si testele pe care le-au conceput si pe care sunt dispusi sa le impartaseasca cu altii, sau pot sa downloadeze resurse pe care alti Traineri le pun la dispozitie. Centru de Resurse este o locatie simpla dar foarte flexibila unde Trainerii din toata lumea pot impartasii continut, totul fara nici un cost.

SECURITATE

NetSupport School  este o unealta puternica pentru Instruire si Monitorizare in Salile de Clasa fiind lider de piata pentru functiile de securitate
 • Aplica o "cheie de securitate"  unica care face ca o copie NetSupport sa fie incompatibila cu alte copii ale  produsului soft
 • Restrictioneaza conectivitatea in intreaga retea doar pentru sistemele care indeplinesc conditiile  de  licenta
 • Profiluri Tutor securizate  fiecare  permitind niveluri customizate de functionalitate conform cerintelor
 • Utilizeaza  profiluri Active  Directory pentru a limita ce utilizatori pot sa ruleze software NetSupport  Tutor  sau Tech
 •  Utilizeaza profiluri Active Directory pentru configuratii aprobate atit pentru instalarea software Tutor cit si pentru Client
 • Controleaza accesul  catre (si utilizarea) echipamentelor  portabile din clasa
 • Re-aplica automat o sesiune  in clasa si restrictioneaza sau rebooteaza  computerele  Student

TECH CONSOLE (consola tehnica) - NOU

Utilizind Tech Console  veti putea sa  :
  • Monitorizati toate computerele din reteaua scolii dintr-o singura privire
  • Sa  monitorizati aplicatiile si utilizarea  Internetului pe fiecare Student PC
  • Transferati fisiere si foldere catre computerele  selectate sau catre toate computerele
  • Sa grupati toate computerele  pe clase /  localizare fizica
  • Sa generati un Inventar hard complet  pentru PC-urile  selectate (vezi Exemplu )
  • Sa generati un Inventar software complet pentru fiecare PC , inclusiv Hotfixes (vezi Exemplu)
  • Sa vezi si sa controlezi Serviciile, Procesele, si Aplicatiile care ruleaza pe fiecare PC
  • Sa furnizezi asistenta tehnica catre orice profesor  /  trainer din orice clasa
  • Deschidere (power-on) , inchidere, rebootare si login de la distanta (remote) catre computerele din clasa 
  • Sa displeyati toti studentii si profesorii din clasele  active
  • Sa revedeti de la distanta (remote)  setarile de securitate ale  clientilor individuali de NetSupport School 
  • Sa intretineti discutii chat cu unul  sau mai multi studenti sau profesori
  • Sa trimiteti mesaj broadcast catre un grup sau catre toti utilizatorii din retea in cateva secunde
  • Sa preluati controlul  de la distanta 1:1 (PC Remote Control) al oricarui computer din retea
  • Sa vedeti  in timp  real statusul  memoriei Stik-urilor  de memorie de la toate PC-urile

WIRELESS
      NetSupport  School este o solutie complet optimizata pentru utilizare in retele  wireless (retele fara fir) ,  Laptopuri si TabletPC.

     NetSupport School furnizeaza un mod  wireless  specific care permite ca datele sa ajunga la toti utilizatorii din clasa , atunci cind se fac demonstratii in timp  real  (atunci cind se utilizeaza un Acces  Point). Produsul  este utilizat extensiv in retelele  802.11a si 802.11g.
     Cu NetPoint  School intr-un mediu wireless  ,  veti putea sa   :
   • Conectati computere printr-o conexiune wireless
   • Optimizati performanta pentru a atinge viteza permisa de Access  Point
   • Crearea unor  liste pre-definite pentru conectarea computerelor  non-statice
   • Lucrati efectiv  cu Laptopuri si Tablet-PC
   • Publicati clasa si sa permiteti  Studentilor sa se contacteze la cerere

Student locator , acest server de conexiune  permite studentilor cu conexiuni wireless  sa fie localizati in orice LAN  sau WAN.  Utilzind acest component nou, (standard inclus in pachetul  software livrat) Laptopurile  studentilor ce se conecteaza wireless  pot fi localizate si conectate la orice clasa  , fara sa conteze unde este IP-ul  curent sau subnetul  din care face parte.SYSTEM REQUIREMENTS:
65Mb free disk space
NetSupport School runs on :
Win 2000, 2003, 2008 , XP & Vista.
IPX/SPX, NetBEUI and TCP/IP.

COMPONENTS SUPPLIED:
The 'Tutor console' is the PC used by the Teacher that views/takes over a PC.
The 'Tech Console' is the PC used by the Technicians or Network Managers to provide Remote Management.
The 'Student' is the PC that is viewed or taken over.
Synchronised Multimedia Player for WAV, MOV, AVI, MPG, etc. files 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 
Cursuri Universitare si Postuniversitare


NetSupport School este un produs folosit pe intregul glob de catre Colegii si Centre Universitare.

     De multe ori se considera ca programele de management al claselor de curs sunt concepute in special pentru controlul si managementul studentilor tineri si prin urmare, programele au o relevanta mai mica pentru clasele universitare. Este adevarat ca studentii tineri necesita un nivel mai mare de control si instruire iar acele caracteristici care permit o mai buna punere in aplicare a politicilor de utilizare sunt esentiale.
     In cazul invatamantului universitar, aceleasi instrumente pot fi aplicate foarte eficient. Totusi, in acest mediu flexibilitatea si stabilitatea lui NetSupport School permit o concentrare mai mare pe invatarea colaborativa, pe munca si activitatile in grup. Nevoia de a oferii instuire si prezentari eficiente ramane aceeasi, dar nevoia de instrumente care sa le permita studentilor sa interactioneze, sa interogheze si sa evalueze informatiile capata la fel de multa importanta. In plus studentii din universitati au nevoie sa coleteze informatii din sala de curs si sa le foloseasca pentru studii si proiecte externe, si de data aceasta, NetSupport School furnizeaza instrumentele necesare. 
     Caracteristici si instrumente din NetSupport School dezvoltate pentru Studii Universitare si Postuniversitare :
 • Software wireless optimizat pentru un suport mai bun acordat utilizatorilor de laptopuri.
 • Liste de clasa predefinite pentru o conectare mai usoara a studentilor care se deplaseaza des.
 • Suport pentru planuri de lectii preconcepute si pentru livrare de continut.
 • Tabla Interactiva Virtuala cu suport pentru colaborarea studentilor.
 • Modul Leader de Grup – permite alocarea de instrumente de training unor studenti si grupuri de studenti.
 • Suport pentru conexiuni multiple ce permite conectarea mai multor Traineri la un singur PC.
 • Crearea si livrarea automata a unei Reluari (Video) catre fiecare student dupa o prezentare, pentru o analiza post-curs.
 • Colectarea automata a materialului conceput de studenti in timpul orei ce curs.
 • Testare si chestionare in timp real a cursantilor
 • Discutii colaborative intre mai multi utilizatori sau in grup.
 • Controlul accesului la medii de stocare pe USB care permite accesarea continutului dar nu permite copierea catre si de pe acestea.


O scurta selectie a clientilor nostri din Universitati :
 
UK : University College London - University of Aberdeen - University Of Leeds - University of Salford - University of Liverpool - Leeds Metropolitan University - Manchester Metropolitan University - Nottingham Trent University - University College Dublin - University of Glasgow - The Open University - Watt University - University of Bedfordshire - University of Birmingham - University of Central England - University of Derby - University of Durham - University of East Anglia - University of Huddersfield - University of Leicester - University of Stirling - University of Strathclyde - University of Sunderland - University of Surrey - University of Teeside - University of Westminster - University of Warwick - University of Wolverhampton - Glasgow University Library - University of York

US : Black Hills State University - Bloomsburg University of Pennsylvania - California State University - Central Michigan University - Florida International University - Harvard University - Concordia University - Illinois State University - Kentucky State University - North Dakota State University - Northern State University - Penn State University - Philadelphia University - Southwest Missouri State University - Southwest Texas State University - Tarleton State University - Texas A & M University - University of Akron - University of Arizona - University of Arkansas - University of California Irvine - University of Chicago - University of Notre Dame - University of Sharjah - University of South Carolina - University of Southern Maine - Utah State University - Virginia State University - Western Connecticut State University - Florida Atlantic University - Tarleton Sate University - Dickinson State University - New Mexico State University - Northwood University - Dickinson State University - Truman State University - Lamar University - University of Baltimore - Cleveland State University - University of Tulsa - Vanderbilt University - Brigham Young University - University of Central Florida - Missouri State University - Cornell University.

R.O.W : Universidad De Pamplona - Universite de Grenoble - Universite De Reims - Universidad Santo Tomas - Dublin City University - Universitat der Bundeswehr Munchen - Universidad del Turabo Cayey - Durban University of Technology - Nagoya City University - Cyprus University of Technology - Kansai Gaidai University - Centre Universitaire Roannais - Universitaet Osnabrueck - University of Technology Nagkok - Osaka Sangyo University - Universidad de Chile - Chulalongkorn University - University of Melbourne - Universitat de Barcelona - Universtiteit van Amsterdam - King Saud University - Universidad de Monterrey - Waseda University - Universite de Rennes - Konan University - University of Montreal - University of Toronto 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 
NETSUPPORT SCHOOL  10 - Prezentare Facilitati noi

JURNALUL STUDENTULUI - NOU

    NetSupport School furnizeaza un jurnal pentru student (cursant). Pe parcursul unui curs, toate problemele legate de subiectul prezentat pot fi captate si automat incluse intr-un fisier pdf pentru a  putea fi revazut mai tarziu, dupa finalizarea cursului, de catre fiecare student in parte.
 • Lectii detaliate si Obiective
 • Notatiile  Trainerului /  Profesorului
 • Notitele individuale ale studentului /  cursantului
 • Capturi de ecran din prezentari (si suport pentru explicatii)
 • Rezultatele  testelor clasei sau grupului (Survey Results) din timpul orelor de curs
 • Ecrane virtuale  de pe Whiteboard
 • Rezultatele testelor individuale ale Studentului
 • URL-urile websiturilor utilizate pe perioada lectiilor
 • Copii de pe orice comunicare chat din timpul  cursului

Jurnalul  Unic al Stucentului (cursantului)  furnizeaza  inregistrari complete ale subiectelor  discutate si subiectelor abordate pe parcursul cursului, ofera un sumar fiecarui student absent de la curs si o prezentare structurata a activitatii Trainerului /Profesorului.

Puteti vedea chiar acum un exemplu de Jurnal Student -  CLICK -  (Format PDF Adobe )TECH CONSOLE (consola tehnica) - NOU

   O solutie de management a clasei nu este o simpla furnizare de unelte potrivite pentru fiecare profesor. La fel de importante sunt uneltele  (toolsurile) care asigura ca toate computerele din scoala pot fi manageruite (administrate) si intretinute pentru a putea fi disponibile permanent pentru profesori. Avind asta in minte,  NetSupport School furnizeaza deasemeni o unica "Tech  Console" (Consola tehnica)  specifica Tehnicienilor din Laborator si network  managerilor.     Utilizind Tech Console  veti putea sa  :
 • Monitorizati toate computerele din reteaua scolii dintr-o singura privire
 • Sa  monitorizati aplicatiile si utilizarea  Internetului pe fiecare Student PC
 • Transferati fisiere si foldere catre computerele  selectate sau catre toate computerele
 • Sa grupati toate computerele  pe clase /  localizare fizica
 • Sa generati un Inventar hard complet  pentru PC-urile  selectate (vezi Exemplu )
 • Sa generati un Inventar software complet pentru fiecare PC , inclusiv Hotfixes (vezi Exemplu)
 • Sa vezi si sa controlezi Serviciile, Procesele, si Aplicatiile care ruleaza pe fiecare PC
 • Sa furnizezi asistenta tehnica catre orice profesor  /  trainer din orice clasa
 • Deschidere (power-on) , inchidere, rebootare si login de la distanta (remote) catre computerele din clasa 
 • Sa displeyati toti studentii si profesorii din clasele  active
 • Sa revedeti de la distanta (remote)  setarile de securitate ale  clientilor individuali de NetSupport School 
 • Sa intretineti discutii chat cu unul  sau mai multi studenti sau profesori
 • Sa trimiteti mesaj broadcast catre un grup sau catre toti utilizatorii din retea in cateva secunde
 • Sa preluati controlul  de la distanta 1:1 (PC Remote Control) al oricarui computer din retea
 • Sa vedeti  in timp  real statusul  memoriei Stik-urilor  de memorie de la toate PC-urile


MONITORIZAREA TASTATURII -  (IMBUNATATITA )   

     Proiectata pentru a fi utilizata impreuna cu controlul  aplicatiilor, aceasta componenta furnizeaza Trainerilor /  Profesorilor posibilitatea intrarii in timp  real in activitatea studentului .  Pe parcursul  unei lectii, cand toti studentii lucreaza utilizind orice aplicatie aprobata, Trainerul  poate monitoriza intreaga activitate a clasei si sa observe rapid si usor continutul  a  ceea ce acestia au scris utilizind tastatura si nivelul  de activitate.

     NetSupport School  10 are acum  o functie  suplimentara de "Target"  keyboard (tastatura tinta) pentru a urmari cit au inteles  studentii si o istorie completa a utilizarii tastaturii  si aplicatiilor de catre student. STUDENT TOOLBAR - (IMBUNATATIT)

     NetSupport School are acum o functie - Student Information bar -  localizata in partea superioara a ecranului fiecarui student.  Acesta poate fi setat intotdeauna vizibil, ascuns sau auto-ascuns.
    
     Information Bar furnizeaza feed-back studentului in timpul  lectiei curente, cit timp  a mai ramas pana la finalul  cursului, aplicatiile si web siturile  disponibile  in acel moment, statusul  messengerului si monitorizarii tastaturii, obiectivele lectiei si acces rapid la HELP (ajutor solicitat) .  Acest Information Bar este ful  configurabil de catre profesor. Versiunea 10 include acum si un ceas pentru student,  un indicator vizibil atunci cind studentul solicita asistenta (usor identificabil cand profesorul se plimba prin clasa), si un nou sistem inovativ de recompense pentru tinerii studenti alocind "Stele" de catre profesor pentru implicare pozitiva .

     Toate informatiile customizabile  incluse in Information Bar pot fi customizate de catre profesor/trainer.MANAGEMENTUL  PRINTERULUI -  (IMBUNATATIT)

     NetSupport School are acum  o functie imbunatatita de Print management
 • Prevenirea printarii de catre studenti in clasa
 • Limitarea utilizarii printerului dupa numarul  de pagini
 • Solicitarea permisiunii Trainerului pentru a printa
 • Prevenirea adaugarii, stergerii sau modificarii printerului
 • Controlul  accesului si utilizarii pentru fiecare printer  in parte (individual)  NOU
 • Afiseaza pe ecran in timp  real indicatorul  de Print identificind ce student printeaza (NOU)NETSUPPORT SCHOOL  10 - Alte imbunatatiri ale  Produsului

 TOOLBARUL TRAINERULUI -  (NOU)

    
Cind Aplicatia Profesorului este minimizata este furnizat un tool  bar pentru accesul  rapid la anumite functii cheie ale  NetSupport  School.  Acest toolbar este optimizat pentru a fi utilizat cu o tabla interactiva ( Interactive Whiteboards)
SUPRAVEGHERE -  (IMBUNATATITA)

 • Prezinta rezultatele vizuale ale supravegherii tuturor studentilor si exporta rezultatele  pentru a putea fi revazute mai tarziu.

TESTARE-  (IMBUNATATITA)

 • Flexibilitate crescuta, crearea de Intrebari cu 2, 3 sau 4 raspunsuri posibile corecte .Instalarea Test designer ca o aplicatie locala (standalone)

LIDERII DE GRUP-  (IMBUNATATITA)

 • Un student nominalizat poate fi asignat la un anumit grup cu drepturi de Trainer si sa activeze ca un Lider de Grup pana cind acest privilegiu este revocat. Acum  include si un layout vizual al liderilor si membrii care au fost asignati la acestia..

CHAT IN GRUP SAU 1:1-  (IMBUNATATITA)

 • Deschiderea unei sesiuni de discutii la care pot participa  toti studentii sau numai o parte selectata dintre ei,  introducerea comentariilor fiecareia dintre ei si impartirea acestora cu restul  clasei. Acum exista facilitati de codare color  a fiecarui participant si iconuri "emotions" .

CLASS LAYOUT-  (IMBUNATATITA)

 • Acum este prezentata pe interfata tutorului toate ecranele computerelor studentilor sub forma de thumbnails pe acelasi layout fizic cu cel  al clasei. Acesta este o completare la layout-ul suportat de Student icon

TRAINER ASISTENT-  (NOU)

 • Acum furnizeaza posibilitatea unei solicitari printr-un singur click de catre consola Trainer direct catre Tech Console  disponibila. 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 

NetSupport Software - Reprezentanta ROMANIA 

 

"NetSupport si Intel au incredere ca toti copii,  oriunde , au sansa de a schimba lumea, si aceasta posibilitate incepe cu o educatie puternica."


 
                                                                                     
Contact                            Clienti                            Premii                            Stiri                 De unde cumpar


 

 

NetSupport Software - Reprezentanta ROMANIA 

 


 

« InapoiOpen Web Design