NetSupport Manager v10.50
 

 NetSupport Manager: Remote  Control (control de la distanta)

      Cel mai avansat program de suport si management al PC-urilor la distanta. NetSupport Manager va permite sa monitorizati mai multe sisteme simultan, sa acordati suport tehnic la distanta si sa oferiti training-uri interactive. Efectuati in timp real un inventar Hardware si Software si colectati datele de sistem de care aveti nevoie. NetSupport Manager ofera suport pentru o varietate de sisteme de operare precum Windows, Mac, Linux, Solaris inclusiv dispozitive mobile, toate putand fi accesate de la o singura consola.
     Fiind conceput sa ruleze prin retea, prin sisteme mobile de comunicatii si prin conexiune de Internet in mod securizat fara a fi necesara configurarea firewall-ului, NetSupport Manager reprezinta solutia unica de care aveti nevoie. Pe langa functiile obisnuite de control la distanta, NetSupport Manager va pune la dispozitie o suita de utilitare si instrumente menite sa va ajute in acordarea asistentei precum, instrumente de realizare a inventarului Hardware si Software, instrumente pentru Managementul Sistemului, suport complet pentru audio si chiar posibilitatea de a arata ecranul unui operator in timp real catre orice numar de sisteme conectate, ca instrument integrat de training.     
     Acum NetSupport Manager suporta si Sistemul de operare Windows Vista in ambele versiuni 32bit si 64bit.

NetSupport Manager v10.50, lansat in Oct. 16 - 2008 - CLICK   pentru info

15 ani de dezvoltare si peste 6,000,000 PC-uri pe care este instalat programul il recomanda ca cea mai stabila si sigura Solutie de Control si Suport la Distanta
                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 


NetSupport Manager: Overview


     Retelele continua sa evolueze, ca creasca in capacitate si complexitate. Diversitatea mare de platforme, protocoale si echipamente constituie o continua provocare pentru programele de Management al PC-urilor si de Control la Distanta care trebuie sa asigure in permanenta o infrastructura IT functionala, mai ales atunci cand este cea mai mare nevoie de ea.
      In mod normal, programele de Control la Distanta si de Management al PC-urilor elimina nevoia ca personalul specializat sa se deplaseze la sediul clientului pentru a rezolva o problema tehnica. In consecinta, interventia se face mult mai rapid iar timpii morti sunt cu mult diminuati. Cu toate acestea, in prezent, organizatiile au nevoie de solutii multi-tasking care sa le ofere avantaje economice reale si care sa poata sa indeplineasca o multitudine de functii, pentru care in mod traditional ar fi fost nevoie de mai multe aplicati individuale pentru a fi executate.     
     Accentul se pune acum nu doar pe posibilitatea de a oferii suport tehnic mai eficient, cat si pe posibilitatea de a simplifica activitatile de management si de a oferi solutii mobile si securizate de lucru.NetSupport Manager imbina functii puternice de Control la Distanta cu functii avansate de Management al PC-urilor pentru a crea unul dintre cele mai rapide sisteme de ROI disponibile pe piata, ducand la cresterea productivitatii utilizatorului, la cresterea satisfactiei clientului si la cresterea flexibilitatii organizatiei. Cu mai mult de 6.000.000 de sisteme care ruleaza tehnologie NetSupport si cu peste 15 ani de dezvoltare, NetSupport Manager este o solutie probata si sigura pentru orice mediu.


Puteti vedea chiar ACUM o prezentare NetSupport  manager  : CLICKCititi ultimile stiri despre NetSupport  Manager  v10

                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

NetSupport Manager: Highlights (caracteristici principale)

     Aceasta pagina ofera o imagine de ansamblu a caracteristicilor principale incluse in NetSupport Manager. Pentru mai multe detalii va rugam sa dati un click pe eticheta corespunzatoare fiecarei caracteristica.

Puteti vedea o scurta prezentare a NetSupport Manager AICI  


Controlul la Distanta al unui PC

    
     Priviti, utilizati si controlati in comun ecranul, tastatura si mouse-ul unui PC indiferent de rezolutia ecranului, setarea culoarilor, protocoale de retea sau sistem de operare. Folositi-va de functia Audio pentru a comunica cu utilizatorii in timp ce le oferiti suport tehnic. NetSupport Manager este  recunoscut consistent in cadrul testelor comparative ca oferind cea mai buna performanta in privinta controlului la distanta (remote control) disponibila.
 

Monitorizarea Sistemelor cu ajutorul Pictogramelor Interactive

     Modul “Monitor” permite unei statii Control sa afiseze simultan pictograme ale tuturor statiilor Client. Dimensiunea pictogramelor poate fi modificata oricand, la fel si intervalul de update. In plus, utilizatorul Control poate sa deplasese cursorul mouse-ului peste pictograma unei statii Client pentru a obtine o imagine marita a acelei statii. Acest lucru ii creeaza un avantaj important tehnicianului IT, de a supraveghea atent sistemele critice si de a determina rapid daca este nevoie sa intervina sau nu. Totodata sunt afisate si informatii importante precum tipul sistemului de operare, adresa de retea, userul logat in acel moment si numele PC-ului pentru o identificare mai usoara.
Daca clientul foloseste mai multe monitoare, utilizatorul Control poate sa aleaga intre ecrane.Inventar Hardware si Software


     Obtineti in timp real un inventar hardware si software al statiilor Client, la apasarea unui singur buton, fara a fi nevoit vreodata sa parasiti programul NetSupport Control pentru a obtine aceste informatii. NetSupport Manager colecteaza pana la 80 de tipuri de informatii despre PC-ul Client. Inventarul software furnizeaza o lista cu toate aplicatiile instalate, precum si cu toate update-urile aduse la acestea.

     Pentru a va ajuta in realizarea operatiunilor de asistenta si diagnostic de la distanta, Dvs. veti puteti accesa si vedea  de la distanta  PC-ul Client toate ,sa securizati control-accesul de securitate, toate aplicatiile din memorie, toate procesele care ruleaza si toate serviciile instalate.Transferul si Distribuirea Fisierelor

Transferul fisierelor:

     Transferati si gestionati fisierele intre PC-uri folosind tehnica simpla “drag & drop”. Sincronizati directoarele de pe doua PC-uri diferite sau editati in mod direct fisiere de pe acestea. La transferul fisierelor, NetSupport Manager utilizeaza tehnologia “Delta File Transfer” care reduce durata transferului cind suprascrieriea fisierelor existente prin analizarea si compararea fragmentelor individuale de fisier si transferarea doar a celora modificate. Aceasta tehnologie este activa in mod implicit si se aplica tuturor tipurilor de fisiere. Castigurile de performanta sunt cu cele mai vizibile in cazul conexiunilor lente.

Distribuirea fisierelor:

     Distribuiti simultan fisiere si date de la un PC central catre mai multe PC-uri cu minimum de comenzi si effort. Folosind aceasta facilitate, puteti distribui fisiere catre:
 • Toate PC-uri Client conectate;
 • Doar PC-uri Client selectate;
 • Un grup predefinit de PC-uri Client.
 • Transfer rapid si usor direct catre Ecran sau catre directorul My Documents pe PC-ul ClientIntegrare direct in Windows Explorer

     Cand modulul Control al NetSupport Manager este instalat pe un PC, se integreaza direct in Windows Explorer, permitandu-va astfel sa lansati functii cheie direct de acolo fara a fi nevoie ca intai sa porniti aplicatia NetSupport.
Un exemplu tipic este ca atunci cand explorati computerele aflate in retea, daca dati click dreapta pe icon-ul unui computer veti gasi disponibile optiunile NetSupport Remote Control, Chat si Inventory.Suport pentru Remote Desktop (RDP)

     NetSupport Manager co-exista cu RDP avand posibilitatea de a detecta daca este activa vreo sesiune RDP. Utilizatorul are posibilitatea de a continua sesiunea RDP sau de a o inchide pentru a incepe o sesiune completa de Control la Distanta.Implementare la Distanta     Utilitarul NSD (NetSupport Deploy) ofera administratorilor de retea posibilitatea de a instala si configura NetSupport Manager de pe PC central pe mai multe PC-uri fara a fi nevoie sa se deplaseze la fiecare PC in parte.
    Cu NSD puteti:
 • Sa instalati simultan de la distanta un pachet NetSupport pe mai multe statii.
 • Crea si descarca configuratii de Client specifice pe mai multe statii.
 • Actualiza de la distanta detalii de Licenta ale produselor NetSupport, concomitent pe mai multe statii.
 • Dezinstala simultan de la distanta pachete ale produselor NetSupport de pe mai multe statii.Prezentarea Functiei (Show Function)

     Folositi puternica functie Prezentare pentru a desfasura training-uri pe calculator fara a avea nevoie de proiectoare, distribuitoare video sau alte echipamente. Aratati in timp real ecranul dumneavoastra, unul din monitoare sau doar o aplicatie catre orice numar de computere conectate. Utilizati o multitudine de adnotari pe ecran si instrumente pentru a va imbogati trainingul.Automatizare si Planificare

     NetSupport include utilitare puternice de automatizare si programare ce va permit sa automatizati operatiunile pe care in mod normal le faceti in mod repetitiv in NetSupport Control si sa le rulati atunci cand este cel mai convenabil pentru dumneavoastra. Automatizarea poate fi aplicata unor multitudini de functii de Desktop Management, inclusiv functiilor de a interoga PC-urile Client si de a obtine informatii precum dimensiunea spatiului liber pe HDD, ce sistem de operare se utilizeaza.
Puteti chiar sa folositi NetSupport Scripting pentru a distribui aplicatii prin folosirea combinata a modulelor File Transfer, Remotely Execute Applications si prin editarea Registrilor. Cu alte cuvinte, tot ceea ce puteti sa faceti manual cu NetSupport Manager, puteti sa faceti automat cu NetSupport Scripting.Power Management

Daca computerul dumneavoastra suporta hardware si software functia “Wake on Lan”, puteti sa folositi NetSupport pentru a porni sau opri computerul de la distanta. Ideal pentru aveti nevoie sa transferati date pe un computer care este oprit.Redirectionare Imprimanta

Ultima versiune include imbunatatiri aduse serviciului de captura ale operatiilor de listare de pe PC-urile Client, inclusiv suport pentru imprimantele de retea si USB.
The latest release includes improvements to capturing client print output including support for Network and USB printers. NetSupport Manager now also uses the WMI service (available on XP and above) to create a ""Standard TCP/IP Port"" which it uses to provide print capture support. The Implementation on Window 2000 clients is similar but as the WMI Service is not available as standard the registry is updated by Manager to add the ""Standard TCP/IP Port.Suport pentru 64Bit

NetSupport Manager ofera suport pentru toate platformele X64 (AMD / Intel), inclusiv pentru Windows XP64 si Windows 2003.Chat si Suport Audio

     Initiati o sesiune de discutii intre mai multi utilizatori doar in format text sau in format complet, inclusiv suport audio. Daca unul din membii grupului nu raspunde, puteti sa ii trimiteti o atentionare sonora utilizand functia “Send Beep”. Aveti posibilitatea sa adaugati oricand membrii noi la grupul de discutii deja format prin utilizarea functiei “Invite” si le puteti trimite o copie a discutiei purtate pana atunci datorita optiunii “Send discussion history”. Tot continutul sesiunii de discutii poate fi memorat pentru a putea fi revazut ulterior.
    NetSupport Manager ofera suport audio intr-un singur sens “vorbeste” sau “asculta” si suport audio complet bi-directional “vorbeste si asculta”, inclusiv in afara unei sesiuni de control la distanta. Suportul audio este disponibil pentru toate comunicatiile purtate prin LAN/WAN si Internet.Tabla Interactiva Virtuala -  Whiteboard

Pentru a imbunatatii calitatea training-ului si eficienta asistentei acordate la distanta, in toate sesiunile de discutii va este pusa la dispozitie o tabla de prezentare virtuala. La fel ca la Adnotari, Controlul poate sa foloseasca o varietate de unelte de subliniat si marcat pentru a veni in sprijinul discutiilor purtate cu Clientii invitati.
 
Lansarea Aplicatiilor      NetSupport Manager include un instrument puternic “Launch Application” care va permite ca pe un PC aflat la distanta sa porniti sau sa instalati o aplicatie si multe altele.
     Acest instrument, combinat cu cel de distribuire de fisiere, va da posibilitatea de a realiza update-uri la distanta.

Mesagerie

     Trimiteti un mesaj text catre unul sau mai multe PC-uri la alegere, sau chiar trimiteti mesajul text catre toate PC-urile din retea. Va ofera un real ajutor atunci cand vreti sa ii instiintati pe utilizatori ca trebuie restartat serverul, sau in orice alte situatii similare.Cereri de  Asistenta (Help Requests)

      Oferiti posibilitatea clientilor dumneavoastra sa trimita cereri de asistenta direct catre Centrul dumnevoastra de Asistenta. Cererea poate fi trimisa catre toti operatorii disponibili sau doar catre anumiti operatori, in functie de proprietatile contului Clientului.                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar

  

 


Suport Multiplatforma :  Windows
     NetSupport Manager ofera suport cuprinzator , multiplatforma  pentru Windows.  Linux, MAC, Solaris, CE, Pocket PC si sistemele  Windows  Mobile, asigurind compatibilitatea completa ceruta de nivelul  de business din zilele  noastre. Mai mult decit atat, NetSupport  Manager oferta suport pentru procesoarele in 64-bit produse de Intel  si de AMD,  incluzind Windows  XP  64-bit si Windows 2003 64. Suportul  este disponibil pentru toate sistemele  x64-based .

     Pentru sistemele  Microsoft,  NetSupport manager  asigura suport : DOS, Windows 95,  98 , ME, NT 4.0, 2000 , 2003, XP, Vista (32-bit si 64-bit) si Windows 2008.Caracteristicile disponibile pentru toate device-urile  Windows includ :

Mediu

 • Navigare, localizare si conectare catre toate sistemele din LAN-ul  propriu si din WAN
 • Posibilitatea de descarcare si instalare completa la distanta a produselor  software
 • Conexiuni pe protocoalele  TCP/IP , IPX/SPX , NETBIOS , NETBEUI  sau HTTP
 • Comunicare in LAN , WAN ,  Internet  , PSTN  , ISDN , CAPI/TAPI , GSM  , GPRS  , 3G sau conexiuni wireless
 • Suport pentru procesoare 64-bit Intel  sau AMD
 • Comunicatii intre sisteme  care sunt localizate in interiorul sau in afara unui firewall utilizind componenta inclusa NetSupport Internet Gateway

Controlul la distanta ( Remote Control)

 • Monitorizati, distribuiti sau controlati ecranul, tastatura si mouse-ul unui PC indiferent de rezolutia ecranului, de protocolul de retea folosit sau de sistemul de operare.
 • Optimizati calitatea culorii sesiunii de control la distanta atunci cand faceti management al unor sisteme printr-o conexiune de viteza foarte mica.
 • Monitorizati in timp real ecranele tuturor sistemelor conectate cu ajutorul pictogramelor. Deplasati cursorul mouse-ului peste pictograma dorita pentru a obtine o imagina marita a ecranului.
 • Scanati mai multe sisteme si afisati-le pe rand ecranele in consola dumneavoastra.
 • Afisati ecranul dumneavoastra sau doar unul din ecrane (cand folositi mai multe monitoare), sau doar o aplicatie catre orice numar de PC-uri conectate, pentru instruire in timp real.
 • Faceti adnotari, subliniati si marcati pe ecranul dumneavoastra folosind o varietate de instrumente in timpul unei sesiuni de Control la Distanta sau de Expunere.
 • Suport complet pentru discutii in grup sau mesagerie intre doua sau mai multe sisteme .
 • Suport complet pentru Audio in timpul unei sesiuni de Control la Distanta.
 • Pentru a imbunatatii calitatea training-ului si eficienta asistentei acordate, in toate sesiunile de discutii va este pusa la dispozitie o tabla de prezentare virtuala.

Unelte de Suport ( Suport Tools)

 • Culege si efectuiaza un Inventar complet Hardware si Software al PC-urilor  client asigurind suport de la distanta.
 • Culege detalii despre toate  dispozitivele instalate pe PC-ul  client .
 • Vede si controleaza Aplicatiile, Procesele si serviciile ce ruleaza pe computerul client .
 • Editeaza  de la distanta registrii unui computer 
 • Lanseaza serviciul  Command Prompt local de pe o statie de la distanta prin remote control
 • Deschide /  Inchide si restarteaza de la distanta un PC client .
 • Solicitare AJUTOT ( Help  Request) -  utilizatorii pot face cereri pentru ajutor care pot fi dirijate catre toate sau doar catre anumite statii ce  asigura Controlul , functie de criteriile fiecarui client .

Move Information

 • Transfera  fisiere intre PC-ul  Control si PC-ul  Client asigurind sincronizarea unor foldere (directoare) si altele  . 
 • Distributie de fisiere efectuata prin "drag & drop" ; fisierele putind fi mutate de pe PC-ul  Control  pe oricare PC client  , printr-o singura actiune .
 • Lanseaza aplicatii de la distanta pe computerele controlate de la distanta .
 • Captureaza si redirecteaza cCozile de Printare de pe computerele remote catre PC-ul  Control. 
 • Automatizarea taskurilor  frecvente prin Scripturi si Planificara lansarii acestor scripturi .

Flexibilitate

 • Integrare pe desktop asemanatoare cu explorer ajutindu-va sa lansati anumite functii direct de pe sistemul  dvs.  , neavind nevoie sa lansati mai intii NetSupport. 
 • Conectare cu un PC  cunoscut prin orice browser wEB utilizind Control Active-X .

Securitate

 • Optiuni de encriptare a  datelor , de la 56-bit DES la  256-bit AES encryption.
 • Recunoasterea utilizatorului si parole  encriptate (securizate) .
 • Taste de securitate pentru a face copia Dvs.  a  NetSupport unica si incompatibila cu alte copii .
 • Integrare direct cu administrare NT si autentificarea directa a conexiunii .
 • Active Directory Integration si template AD furnizind politici de management largi pentru nivelul  enterprise
 • Functii cu anumite profiluri ce permit ca ANUMITE caracteristici sa fie dezactivate ,  functie de userul ce urmeaza sa se conecteze la un PC selectat
 • Sistem  integrat de pastrare a evenimentelor si logarilor pentru orice sistem de operare

Fara Costuri Suplimentare

 • Toate functionalitatile din NetSupport sunt incluse standard
 • Internet Gateway este inclus standard

"PC-ul  Control" este considerat PC-ul care vede / intra peste un PC
"PC-ul Client" este PC-ul care este vazut/accesat .

Puteti vedea un tur de prezentare al NetSupport Manager AICI   


                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

bvnbvn

 

mac

 
     NetSupport Manager furnizeaza functionalitati complete de  Control  de la Distanta ( Full Remote Control) pentru echipamente ce ruleaza Windows CE(4.2 sau mai noi), Pocket PC (2003 sau mai noi) si Windows Mobile (5.0 sau mai noi) . Suportul pentru ultimile platforme pentru echipamentele  mobile aigura o  sumedenie de noi utilizari  :
 • Conectarea la server direct de pe PDA si efectuarea unui update sau restart
 • Accesarea informatiilor direct de pe PC-ul  Dvs de la birou cind sunteti  pe drum 
 • Furnizarea unui mod asemanator de management a echipamentelor (devices) Pocket PC-ului , CE si Windows Mobile dintr-o locatie centrala
 • Asigura update-uri sau schimbari fortei Dvs.  de vanzare prin smartphone
 • Furnizeaza suport de la distanta catre POS-uri sau echipamentelor  ce efectuiaza  inventare

Caracteristicile cheie la conectarea cu un dispozitiv Windows CE sau Pocket PC includ

 • Navigarea si descoperirea tuturor dispozitivelor din reteaua Dvs.
 • Control  Complet de la  distanta a dispozitivelor
 • Scalare automata a  ecranului pentru care se  preia controlul
 • Transmiterea de mostre color pentru optimizarea performantelor
 • Scaneaza mai  multi  clienti,  prezentindu-va monitoarele acestora (max.  16) odata
 • Doua canale  de chat intre dispozitivele Client si dispozitivul  Control
 • Transmiterea de mesaje catre unul, un grup selectat sau catre toate dispozitivele Client
 • Doua cai de Transfer  Fisiere  complete
 • Un Client Configurator usor de utilizat
 • Inchiderea si deschiderea unui device  Client de la distanta  (prin remote control)
 • Efectuarea unui Inventar dinamic  al dispozitivelor conectate
 • Monitorizeaza  de la  distanta autonomia bateriei si puterea semnalului
 • Vede in timp  real sub forma minimizata toate dispozitivele conectate
 • Conectivitate prin TCP/IP sau HTTP utilizind NetSupport Internet Gatewai (standard inclus)
 • Acceseaza conexiuni LAN, WAN, Internet, Wireless, GSM, GPRS, sau 3G
 • Conectare directa prin conexiune Active-Sync 
 • Securizare configurabila (data encription) de la 56-bit DES la 256-bit AES
 • Aplicarea tastelor de securitate pentru a face versiunea  Dvs.  de NetSupport  Manager unica in cadrul  organizatiei Dvs.
 • Restrictionarea Conexiunilor prin Adrese IP , user name si parola
 • Securitate full  configurabila permitind ca toate caracteristicile sa fie activate sau dezactivate

Caracteristicile importante la conectarea la un Pocket-PC includ

 • Navigarea si descoperirea tuturor dispozitivelor din reteaua Dvs.
 • Control  Complet de la  distanta a dispozitivelor
 • Doua canale  de chat intre dispozitivele Client si dispozitivul  Control
 • Transmiterea de mesaje catre unul, un grup selectat sau catre toate dispozitivele Client
 • Transmite Ctrl+Alt+Del catre sistemele remote
 • Inchiderea si deschiderea unui device  Client de la distanta  (prin remote control)
 • Rebootarea de la distanta a  unui sistem 
 • Scalarea ecranului accesat de la distanta pentru a se potrivi pe ecranul dispozitivului
 • Aplicarea tastelor de securitate pentru a face versiunea  Dvs.  de NetSupport  Manager unica in cadrul  organizatiei Dvs.
 • Conectivitate prin TCP/IP sau HTTP utilizind NetSupport Internet Gatewai (standard inclus)
 • Acceseaza conexiuni LAN, WAN, Internet, Wireless, GSM, GPRS, sau 3G

# "Control" este PC-ul care vede/acceseaza  un alt PC
# "Client" este PC-ul care este vazut/accesat de alt dispozitivCerinte Sistem:

Pocket PC 2003 or Windows Mobile 5.0 and above
Strong ARM processors
ActiveSync / WiFi wireless LAN capabilities
Device RAM: 32Mb (64Mb Recommended)
Storage: Minimum 2Mb, full Install 10Mb required.

Windows CE 4.2 and later
Processor: Strong ARM processors, X86 Compatable
Operating System: Windows CE 4.2 or above
ActiveSync capabilities
Device RAM: 32Mb (64Mb Recommended)
Storage: 5Mb free space required                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

Conectivitate : Conectarea la un sistem cu NetSupport  Manager     Cheia pentru solutiile de obtinere a suportului  de la distanta cu succes este abilitatea de a localiza si conecta dispozitive indiferent unde se afla acestea. NetSupport  Manager furnizeaza o paleta larga de metode de conectare, toate ca solutie standard. Acestea includ :

Retele locale  LAN sau deschide WAN Area

 • Vede si localizeaza computere in cadrul unei retele  locale  LAN utilizind protocoale TCP/IP, IPX/SPX, NetBIOS sau NetBEUI
 • Stocheaza datele de identificare pentru toate sistemele localizate in cadrul  unei ierarhii la nivel de companie sau defineste grupuri  la nivel  local  sau central
 • Defineste un numar de subneturi pentru asigurarea capabilitatii de navigare in retelele  extinse
 • Conectare directa la computerele  cunoscute prin PC Nane, DNS  sau nume  si adresa
 • NetSupport Manager este inregistrat sa utilizeze portul 5405 care poate deasemeni sa fie reconfigurat daca se doreste

Dispozitivele controlate de la distanta (remote)

 • Conectarea la o retea de la distanta prin Dial-UP (PSTN) sau ISDN utilizind NetSupport Dialup Bridge (inclus standard)
 • Conectarea la dispozitive individuale la distanta prin Dial-UP, ISDN, GSM, GPRS, 3G sau Wireless

Utilizarea Internetului

     Livrarea asemanatoare prin Remote Control intre PC-uri ce pot fi localizate in spatele  unor firewall-uri, deoarece NetSupport Gateway furnizeaza o metoda stabila si sigura pentru NetSupport activind sistemele sa localizeze si sa comunice prin http. Componenta Gateway necesita sa fie instalata pe un PC alocat cu o adresa IP statica si accesibila atit de catre Control  cit si de catre Client PC chiar si in cazul in care atit PC-ul  COntrol  cit si cel  Client vor fi securizate si localizate in spatele unui firewall . Gateway-ul va permite numai conexiunile ce contin acelasi numar de licenta NetSupport.

NetSupport Internet Gateway furnizeaza :

 • Acces si control  de la distanta dintr-o singura miscare intre computere securizate retele cu firewall si computere.
 • Nu necesita efectuarea niciunei schimbari in computerele Dvs. sau in firewall-ul  de securitate
 • Comunicatii sigure, encriptate
 • Suport pentru mai mult de 5.000 statii client simultan per gateway
 • Control  securizat
 • Autentificarea utilizatorilor si controlul accesului
 • Rendundanta multi-gateway eliminata printr-un singur punct pentru conectivitate

                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

Securitate Cuprinzatoare

     Securitate full si cuprinzatoare inclusa in toate modulele. Orice printr-o simpla parola de protectie cu integrare cu NT Security, Active Directory si encriptie  256-bit AES. Inregistreaza si reda la distanta (remote)  sesiuni de verificare si control. Puteti sa creati  profile  pentru PC-Control si PC-Client pentru a furniza diferite niveluri de securitate si capabilitati.

     NetSupport Manager suporta  SMARTCARD - orice Smartcard login executat pe  PC-ul  Control este redirectat si aplicat pe  PC-ul  Client.
Caracteristicile de  Securitate

 • Parola de protectie pe toate sistemele
 • Recunoasterea utilizatorului ( utilizatorul  trebuie sa fie prezent si sa autorizeze fiecare cerere de acces in computerul sau)
 • Data encription - optiuni configurabile de la 56-bit DES la 256-bit AES
 • Cheile de Securitate ( face ca toate copiile licentelor NetSupport sa fie unice in cadrul  organizatiilor si necompatibile cu alte copii ale  produselor  software)
 • Inregistreaza si reda la distanta pentru a putea pastra o istorie a tuturor activitatilor pe perioada sesiunii
 • Limiteaza conectivitatea prin User-Account sau originata prin adresa  IP (permite numai conexiuni de la locatii cunoscute)
 • Inactivity Timeout definit de utilizator la conexiunile deschise
 • Securitate Dialback pentru conexiunile  dialup
 • Descarcarea centralizata , dintr-o singura locatie pentru managementul  securitatii
 • Suport SMARTCARD - orice logare facuta de catre Control-PC este re-directata si aplicata PC-ului CLient
 • SMARTCARD Autentification - Validarea Utilizatorului pentru conexiuni suporta acum autentificarea prin utilizarea unui SMARTCARD PIN la fel ca si in cazul  remote login suport.

Securitate Integrata

 • Integrare direct cu administrare NT si autentificarea directa a conexiunii .
 • Active Directory Integration si template AD furnizind politici de management largi pentru nivelul  enterprise
 • Functii cu anumite profiluri ce permit ca ANUMITE caracteristici sa fie dezactivate ,  functie de userul ce urmeaza sa se conecteze la un PC selectat
 • Sistem  integrat de pastrare a evenimentelor si logarilor pentru orice sistem de operare
                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

Ultimul  Update la versiunea 10.50

 • Smartcard Autentification - Validarea Utilizatorului pentru conectare suporta acum autentificare prin utilizarea unui Smartcard PIN la fel  ca si la logarea remote existenta
 • Gateway Support - a fost extinsa sa furnizeze suport pentru 2008 Server si sistemele  VISTA
 • File Transfer - acum  ofera deasemeni transfer rapid si usor al fisierelor direct catre desktopul  Client in folderul  "My Document"

Imbunatatirile in NetSupport Manager 10 includ

 • New User Interface - NetSupport Manager are caracteristici total noi , cu o interfata stil  VISTA, care ruleaza toate caracteristicile  produsului
 • New Auto Group list views - lista de clienti poate sa fie automat sortata si grupata dupa o serie de criterii incluzind Sistemul  de  Operare ,  tipul de conexiune, si altele
 • Enhanced Thumbnails  - Modul de monitorizare "thumbnails" ofera acum o mare claritate, un mod zoom larg si identificatori in timp  real aratind "active View",  FT,  Inventory,  Registry,  Command Prompt  si sesiunile  de shat.
 • New Group  Hierarchy - Caracteristicile  noi ale NSP Manager in  "Show mode" permit unui operator sa vada intregul  ecran, doar un monitor selectat, sau doar o aplicatie selectata la un numar selectat de utilizatori clienti in timp  real
 • Enhanced  Chat - suporta acum  hyperlink-uri dinamice  in cadrul  sesiunilor  de chat
 • File  Transfer  - Pewrformante imbunatatite care acum transfera peste 4Gb.
 • Remote Update  - NetSupport  Manager  permite unui utilizator  NetSupport  sa faca update de la distanta clientilor conectati la ultima versiune a produsului.
 • Windows VISTA - NetSupport  Manager  ofera acum suport pentru sistemul  de operare Windows VISTA 32-bit si 64-bit
 • Remote Desktop Support  - NetSupport Manager co-exista acum  asemanator  cu Remote Desktop (RDP)
 • Smartcard Support - Cu aceasta optiune orice logare cu un Smartcard pe PC-ul  Control este re-directata si aplicata PC-ului  Client (vezi acum )
 • Scripting  Enhancements - Noi finctii de  logare de la distanta, script  editorul  utilizeaza acum culori pentru a diferentia comentariile, functiile  si cuvintele cheie
 • Remote Command Prompt Enhancements - Fereastra de comanda de la  distanta stocheaza acum comanda executata anterior pe perioada sesiunii active . Comenzile  pot fi rechemate din memorie.
 • Extended Multi-Monitor Support  - PC-ul  Control  poate acum sa selecteze monitoare Client relevante in modul  View sau Thumbnail.
Conectivitate /  Gateway

 • New Gateway Redundancy -  Aceasta permite PC-ului  Client si Control sa specifice o cale secundara optionala. Atunci cind prima cale nu este disponibila Clientii se vor conecta pe cea de-a doua cale.  PC-ul  COntrol poate vedea ambele cai (primara si secundara) a Clientilor. Calea secundata actioneaza ca un "Back-up" fara de calea primara. Atunci cind calea  primara este disponibila , calea secundara intra in "stand-by" mod. Atunci cind calea  primara este "offline" calea secundara devine activa si i-si starteaza "serviciile gateway" .  Cind calea  secundara este in modul  activ, aceasta supravegheaza starea caii primare.  Atunci cind calea primara devine din nou disponibila/activa ,  calea secundara i-si opreste serviciile  si se deconecteaza. Nu apar intreruperi ale sesiunii de lucru pe perioada acestor schimbari automate.
 • New CMPI Override - Depasirea intervalului CMPI la Client. Administratorul  poate defini un interval specific de "activitate de retea" pentru Client pentru depasirea intervalului.  Aceasta se face in general in cazul  conexiunilor Dial-Up .
 • Display the logged on user at control - Detaliile  ogged On ale utilizatorilor sunt displayate pe PC-ul Control pentru Clienti in camplu utilizator.
 • New Support for Multiple /  specific IP interface to listen on  - Administratorul  poate specifica acum  o  lista de adrese IP si porturi pe care gateway-ul va putea executa legaturile intre Clienti si Control
 • Enhanced logging of gateway connections - logare imbunatatita pentru conexiuni
 • Enhanced Audio - Performantele  audio pe conexiunea http a fost foarte mult  imbunatatita
 • Gateway Support  -  a fost extind  astfel incit sa furnizeze suport pentru Server 2008 si sisteme  VISTA

Clienti LINUX

 • New Configurator - O noua interfata GUI care citeste, editeaza si salveaza fisiere , fisiere Client32.ini pentru a face configurarea mai usoara.
 • NetSupport Tool  - Un tool command-line care aduna informatii despre instalare si le salveaza intr-un fisier ce se poate transmite la Suport.
 • Monitor Thumbnails - Suportul  Thumbnails este frnizat acum in Manager pentru clientii LINUX
 • Installer  Improvements - Procesu de instalare este acum mai robust si furnizeaza mai multe informatii
 • Improved network transport - performante imbunatatite pentru suportul sistemelor ce ruleaza LINUX

Clienti Mac OS

 • New Configurator - O noua interfata GUI care citeste, editeaza si salveaza fisiere , fisiere Client32.ini pentru a face configurarea mai usoara.
 • NetSupport Tool  - Un tool command-line care aduna informatii despre instalare si le salveaza intr-un fisier ce se poate transmite la Suport.
 • Monitor Thumbnails - Suportul  Thumbnails este frnizat acum in Manager pentru clientii MAC
 • New Status Bar Icon - O bara cu  "icon"  -uri care arata cind cleentii ruleaza sau navigheaza, furnizind o cale usoara de vizualizare a log-urilor clientilor 
 • New Hardware & Software Inventory - Manager 10 include acum full suport pentru inventarul  clientilor  MAC                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 Suport pentru Windows Vista

Caracteristicile  NetSupport Manager 10.02 suporta acum toate functionalitatile SO Windows Vista, incluzind sistemele in 32-bit si 64-bit
Comunicat de Presa - 20 Martie 2007

     NetSupport Limited, anunta astazi lansarea versiunii NetSupport Manager 10.02,  oferind suport complet pentru toate versiunile  de Vista 32-bit si 64-bit. Ultimile update-uri includ control complet de la distanta (full remote control) ,  instalarea de produse software de la distanta (remote deployment ), suport integrat pentru Admin, logare de la distanta (remote login/logout) ,  inventar complet de la distanta pentru  produsele  hardware si software, monitorizarea de la distanta a imaginii de pe  ecran si inregistrarea activitatii (remote screen monitoring and recording) si multe altele. Suportul  include Controlul de la distanta catre si din sistemele Vista.

     Acest update asigura controlul complet de  la distanta pentru Windows Vista sigurand suport complet pentru sisteme fara sa compromita securitatea aditionala si beneficiile asigurate de Vista.

     NetSupport Manager asigura suport si pentru toate celelalte  sisteme de operare Windows de la versiunea W95 in sus, Mac OS, Linix, Solaris, Win CE, si platformele  Windows  mobile.                                                                                     
Contact                         Clienti                         Reviews                      Stiri                        De unde cumpar


 

NetSupport Software - Reprezentanta ROMANIA 

 

NetSupport Software - Reprezentanta ROMANIA 

 


 

« InapoiOpen Web Design